Administrare pagina Facebook

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Administrarea contului de Facebook, ca și a celorlalte conturi de retele sociale, Twitter, Instagram, Linkedin, etc. este importantă pentru a crea un grup de utilizatori ce urmăresc constant postările despre serviciile dumneavoastră și pot fi transformați în potențiali clienți.


 
Găzduire web sau web hosting prin Logic Media

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Găzduirea web ( web hosting ) este serviciul cu ajutorul căruia site-ul dumneavostră și fisierele care il alcătuiesc sunt stocate pe un server. Serviciul de găzduire web face ca site-ul dvs. să fie accesibil tuturor utilizatorilor de Internet.

Site-ul este compus din fișiere care sunt plasate pe server în o anumita mapă. Găzduire web sau web hosting este închirierea spatiului pe serverul companie, pe o anumită perioadă de timp. Serverul este conectat la internet cu o bandă largă de trafic.

Serverul este un computer foarte performant, special proiectat și creat ca să ofere posibilitatea de stocare a mai multor site-uri clientilor capabil să servească cererilor venite din partea a sistemelor și aplicațiilor serverului. Serviciul de găzduire web permite persoanelor juridice și celor fizice să dețină un web site în rețeaua globală de Internet.

Pe langă spațiul alocat de stocare pe server, punem dispozitia și alte facilitati, cum ar fi: panou comod de administrare cPanel, din care pot fi configurate: adăugarea/editarea de subdomenii, baze de date, email-uri, accesarea fișierelor, cron-jobs, instalarea de scripturi CMS în mod automat, diverse statistici despre vizitatorii site-ului dumenavastră.


Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Toata lumea are pretentii ca furnizorul de gazduire web sa asigure afacerii virtuale un uptime garantat cat mai bun,. o cantitate de date suficienta si, bineinteles, o viteza de reactie din partea serverului cat mai buna! Cand vorbim de viteza, de cele mai multe ori cautam informatii despre procesorul si memoria RAM cu care este dotat serverul, insa uitam un amanunt deosebit de important: cum este asigurat spatiul de stocare? Si mai precis de atat: spatiul de stocare este suficient de competent sa asigure bazei de date MySql o viteza de reactie buna?


Serviciile de administrare site prin Logic Media

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Când vine vorba de administrare site, orice proprietar al unui website trebuie să țină cont de faptul că este unul din cele mai importante aspecte ale muncii sale. Acest proces nu trebuie să se rezume doar la actualizarea paginilor cu conținut și actualizările din punct de vedere tehnic, ci la mai multe activități care, împreună, contribuie la succesul site-ului respectiv pe internet.


© 2022 LOGIC MEDIA. Toate drepturile rezervate. Motorizat de logicmedia.ro